skip to Main Content
Kwaliteit

Rooms NV is een partner waarbij kwaliteit een belangrijke rol speelt bij alle gerealiseerde en toekomstige projecten en ontwikkelingen.

Wij bieden oplossingen waarbij de klant te allen tijde de zorg wordt ontnomen. Rooms NV stelt zich als doel om de organisatie communicatief, betrokken en kwalitatief op te bouwen. Hiermee creëren wij niet alleen voor de klant, maar ook voor de medewerkers, een bedrijf waarmee en waarin het prettig werken is, voor nu en later.

Innovatie

Wij hebben een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar innovatie.

Om alle projecten probleemloos uit te voeren staat een ruim en modern machinepark ter beschikking: gestuurde boormachines, graafkranen, minigravers, vrachtwagens, compressoren en grondzuigwagens.

Flexibiliteit

Doordat wij over een ruim aanbod machines beschikken, en alles met eigen transport uitvoeren kunnen wij onze klanten op een zeer snelle manier beleveren op de door hen gewenste tijdstippen.

Onze dynamische werkingsstructuur en uitgebreide dienstenverlening heeft als voordeel dat wij voor elke klant een oplossing op maat kunnen samenstellen dat volledig beantwoord aan zijn behoeftes.

Back To Top